5 noiembrie 2015

Fostul ziarist Nelu Tilie a renunțat să se salveze știind că nu are nici o șansă!


Printre victimele care au pierit fără nici o șansă în incendiul de vineri seară, a fost Nelu Tilie, unul din oamenii care, deși presa și lumea muzicală l-au dat la o parte în momentul în care au dispărut ultimele reviste de specialitate muzicală, ziarist fără direcție, el a continuat să susțină branșa rockului ca ajutor benevol pentru organizatori și toate grupurile tinere.

Incredibil, Nelu a primit moartea resemnat, neînghesuindu-se către sutele de oameni pe caredisperarea i-a făcut să lupte pentru supraviețuire. Având deficiențe de vedere, Nelu, care avea 47 de ani, a conștientizat că nu are nici o șansă în valul de oameni ce își doreau să iasă. Cu o viață îndelung încercată, fostul ziarist a abandonat eforturile, s-a desprins de prietenul său, chitaristul Andrei Gingirof, și-a dat ochelarii jos, fără de care era neajutorat și a privit moartea cu curaj. A fost ultima oară când a fost zărit, lângă scenă, într-o ploaie de foc, în locul unde s-a dovedit o prezență comună la sute de concerte. Nelipsit de la evenimentele muzicale, fapt ce-i conferea un mare respect în rândul tinerilor, Nelu privea orice show rock cu bucurie, era singurele evenimente ce-i făceau viața mai frumoasă.

Trupul lui Nelu Tilie a fost transportat si va fi înhumat mânie in localitatea de unde este originar, satul Salcia, județul Teleorman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu