23 noiembrie 2015

Fiul lui Prigoana, accident grav de masina!

Silvius Prigoana
Emotii mari pentru Silviu Prigoana. Fiul sau a fost implicat intr-un accident de masina, aceasta rasturnandu-se. Din fericire, Silvius a scapat cu rani usoare si nu a necesitat interventii medicale serioase.


Fiul lui Silviu Prigoană (51 de ani) , Silvius (24 de ani), a fost implicat într-un accident rutier foarte grav, in seara zilei de 20 noiembrie, in timp ce se afla in judetul cluj. El se afla la volanul unui Audi si s-a rasturnat, scrie click.ro. Masina a rupt un stâlp de lemn aflat la marginea drumului, care a propulsat-o în afara carosabilului. Silvius Prigoană a fost transportat la spital, suferind leziuni ușoare. Martorii spun că acesta ar fi ieșit singur din autoturism, potrivit romaniatv.net.


„La intrarea în localitatea Nima a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma impactului, conducătorul auto ar fi suferit leziuni ușoare, fiind transportat la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu