19 noiembrie 2015

EXCLUSIV ! Vica Blochina s-a razgandit ! Vrea sa-i fie nasa copilului Ioanei Tufaru ! Afla motivul intemeiat de ce Vica s-a razgandit


Acum cateva zile s-a zvonit in toata presa ca prezentatoarea TV,Vica Blochina nu ii mai vrea sa fie nasa la copilul Ioanei Tufar.

Ei bine ! site-ul gazetamondena.ro a intrat in posesia unor convorbiri intre cantaretul de muzica populara Marius Baldovin si Ioana Tufaru care vroiau sa planuiasca botezul copilului Ioanei Tufaru ,desi cantaretul cand a auzit ca Vica Blochina nu ii mai vrea sa fie nas la copil acesta i-a sarit in ajutorul Ioanei Tufaru si vroia cu orice pret sa o ajute sa ii botezeze copilul '' Ioana am auzit ca Vica Blochina nu mai vrea sa fie nasa la copil daca numai vrea eu o sa te ajut sai fiu impreuna cu iubita mea nasii la copilul tau iti propunem ca ii organizam si masa festiva la copilul tau ''a declarat Baldovin intr-o inregistrare telefonica cu Ioana Tufaru.


In EXCLUSIVITATE pentru ziarul Gazeta Mondena ,Ioana Tufaru a povestit cu amanunt de ce Vica Blochina nu a dorit intr-un timp sa ii fie alaturi la botezul care o sa fie peste cateva luni ''Vica nu a vrut la un momendat sa ne fie in ajutor pentru ca ea era de o alta religie si nu ii permitea religia sa ne boteze copilul,acum cateva zile am vorbit cu Vica si mi-a spus ca a vorbit cu preotul si l-a intrebat si poate sa ne fie nasa la copilul nostru chiar aveam teama ca nici domnul Gigi Becali si nici Vica nu vrea sa ne fie in ajutor la botez chiar aveam teama desi si Marius Baldovin a avut intentia sa ne fie in ajutor si ii multumesc si lui ''a declarat Ioana Tufaru pentru Gazeta Mondena.(Vlad Ionescu,Mirela  Georgescu)

AUDIO :
http://www.trilulilu.ro/marius-baldovin-vrea-sa-ii-boteze-copilul-ioanei-t#ref=profil

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu