3 noiembrie 2015

EXCLUSIV ! Raluca Macovei tuna si fulgera dupa ce a vazut incidentul de la Clubul Colectiv ! '' E revoltator cum a putut functiona un club fara acele avize''

Raluca Macovei,nu este de acord cu ce s-a intamplat Vineri in Clubul Colectiv,desi toata Romania este in alerta cu ce s-a intamplat cu cei 32 de oamenii si 146 de raniti.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Raluca Macovei ne-a declarat urmatoarele opinii despre clubul infern in care cei 32 de oamenii au pierit '' Cred ca daca se respecta legea in ce priveste siguranta clubului si aveau avizele de la pompieri nu mureau atatia oameni nevinovati. E revoltator cum a putut functiona un club fara acele avize sau cum a fost trecut cu vederea acest aspect..pt ca este evident ca a fost trecut cu vederea si autorizatiile pt functionare s au dat totusi fara ele. Sau nu exista nici autorizatie de functionare? Este dramatic si delasator faptul ca de 3 ori a luat foc si totusi nici asa nu s au mobilizat pt a pune in ordine siguranta clientilor..un lucru cerut totusi de catre lege si nerespectat..ma uit cu groaza la tv si le plang de mila familiilor cu decedati..cine i mai poate aduce inapoi?? Ce pedeapsa? Condoleante familiilor trecute prin aceasta grea incercare iar cine a gresit sa plateasca.. ''a declarat Raluca Macovei pentru Gazeta Mondena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu