17 noiembrie 2015

EXCLUSIV ! Nicoleta Guta isi plateste propria ei emisiune de la Petrosani ! '' Platesc 800 RON lunar ca sa imi fac emisiunea mea''/ Desi vroiam sa imi fac emisiunea numai cu fratii mei sa vorbim '' ! Vezi ce are de spusNicoleta Guta va fi un fel de Mihaela Radulescu „mai mica” . Fiica manelistului Nicolae Guta va fi gazda unui talent-show la un post de televiziune din Petrosani. Adica un fel de „Manelistii au talent”. Emisiunea va fi difuzata din fiecare seara de joi, va dura o ora si jumatate, iar Nicoleta a anuntat ca e in cautare de oameni talentati care sa fie dornici sa apara la televizor. De asemenea, show-ul va fi condimentat cu multa muzica lautareasca, dar si cu telefoane in direct, producatorii dorindu-si de la acest format sa fie cat mai interactiv.


Este o premiera pentru copiii lui Nicolae Guta sa-si incerce norocul in lumea televiziunii. Asta dupa ce manelistul si-a atras porecla de „rege al audientelor”, din cauza cifrelor impresionante pe care show-urile care au gazduit povestile din viata acestuia le-au inregistrat in ultimii ani.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Nicoleta Guta a vorbit despre modul cum o sa functioneze emisiunea pe care ea o sa prezinte in fiecare joi la televiziunea Kapital TV '' In fiecare joi  o sa am emisiune mea desi am vrut sa fie numai cu fratii mei sa vorbim de lucrurile noastre dar se pare ca echipa de la Kapital TV au dorit sa fie pe baza cu invitatii si sa fie in direct emisiunea cu telefoane in direct ,platesc 800 RON/lunar a cate 200 lei pe emiisune ''a declarat Nicoleta Guta pentru Gazeta Mondena.

VIDEO :
(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu