5 noiembrie 2015

EXCLUSIV ! Impresarul,Ionut Mititelu a trecut prin spaima vietii ! '''' De când sa întâmplat nu am putut intra în curtea respectiva ''

Momente groaznice vineri seara in clubul Colectiv din Capitala unde zeci de oameni au ars de vii, iar alti peste 150 sunt internati in spitalele din Bucuresti, o parte din ei fiind in stare critica.
Impresarul si artistul Ionut Mititelu si-a salvat de la moarte angajatii! Cativa artisti pe care impresariaza erau chititi sa mearga la Colectiv, sa petreaca o seara “pe cinste”, insa el a fost cel care i-a “pedepsit”, asa cum sustine, si i-a trimis acasa,spune Ionut Mititelu intr-un taboid acum cateva zile.

Recent !  in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,Ionut Mititelu a vorbit despre momentele cumplite in care acesta a fost sa-si ia ultimele lucruri din studioul lui de inregistrari care il avea peste strada  de langa clubul infern in care 32 de oamenii au pierit cu viata '' De când sa întâmplat nu am putut intra în curtea respectiva chiar dacă nu am putut canta una ca asa era normal măcar sa ținem doliu o zi iar a doua ca nu mi-am putut lua instrumentele din studioul pe care îl dețin lângă colectiv,azi am fost acolo sa îmi iau instrumentele bineînțeles nu mau lăsat sa intru pana nu m-au verificat politia și un procuror care pana la urma m-au lăsat sa intru,dar cu condiția sa nu ma uit sa nu ma opresc și sa nu stau mai mult de 5 minute,in incinta fabrici În incinta fabrici ,in tot acest timp am fost exportat de politie pana la studio inclusiv în studioul meu pe care îl dețin acolo am luat orga și am ieșit cu ia în brate finca nu am avut voie sa intru cu mașina în curte oricum .ma bucur ca nu am stat mai mult finca m-au trecut fiori când am trecut prin fata morți de acolo unde s-au stins tineri aceia ,aseară am și compus o melodie în memoria lor '' a declarat Ionut Mititelu pentru ziarul Gazeta Mondena.


Ionut Mititelu are studio exact langa clubul Colectiv, iar vineri seara si-a adunat echipa si au inceput sa faca repetitii. Cu o ora inainte de tragedia din Colectiv, Ionut s-a suparat pe tinerii instrumentisti si artisti si i-a gonit acasa, amanand astfel iesirea in club!.

VIDEO :

(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu