15 noiembrie 2015

EXCLUSIV ! El este omul din spatele piesei Andrei '' Niciodata sa nu spui '' ! FOTO

Andra lanseaza un nou videoclip,  Niciodata sa nu spui niciodata , la o luna dupa nastere - VIDEO
Desi a trecut abia o luna de cand a devenit mama pentru a doua oara, Andra nu poate sta departe de muzica si de fanii ei: cantareata lanseaza astazi o noua piesa, “Niciodata sa nu spui niciodata”, o colaborare inedita cu rapperul Cabron!

El este Madalin Rosioru cel care ia facut piesa lui Andra 

Mai mult decat atat, Andra va urca din nou pe scena, pentru prima data dupa nastere, pe 3 septembrie la Sibiu, in cadrul Media Music Awards, unde va canta si “Falava”, hitul verii 2015, care a inregistrat peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Tot in cadrul Media Music Awards, Andrei ii va fi decernat si trofeul Fans Like Award, dupa ce a primit cele mai multe voturi online pe pagina de Facebook a evenimentului, fiind considerata astfel cel mai iubit artist roman.
Insa,nici nu sti cine este omul care i-a facut piesa Andrei ''Niciodata sa nu spui '' este un membru de la echipa  DeMoga pe numele lui Madalin Rosioru .


VIDEO :

(Marius Baldovin)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu