30 noiembrie 2015

EXCLUSIV ! E incredibil ceea ce face Bahmu Atelier din Timisoara ! Managerul din Timisoara vrea sa faca un gest caritabil de Craciun - FOTO


Adina Popescu - managerul Bahmu Atelier din Timisoara

In Romania prea putini oameni mai fac gesturi frumoasee pentru copii care au nevoie de afectiunea noastra,dar si de clipele magice.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,va relatam un caz frumos care managerul Bahmu Atelier din Timisoara,pe numele ei Adina Popescu vorbeste despre gestul ei caritabil ce va fi pe data de 5 Decembrie ''In data de 5 Decembrie la Sala Olmpia ora 20:00 va fi cel mai important meci de K1 din anul 2015 in partea de vest a tarii ,in cadrul galei publicul va avea parte de o prezentare de moda a magazinului Bahmu Atelier Timisoara situat in Complexul Kappa 3 , creatiile Adrianei Bahmuteanu, evenimentul este creat in scop caritabil , avand 3 copii bolnavi ,alesi din grupul de mamici ,, Salveaza un suflet '','' Grup infintat de mamici pentru ajutorarea copiilor bolnavi , a fost infintat in iulie 2015 timp in care au ajutat 11 cazuri cu diverse afectiuni tetrapareaza spastica, sindrom West. Scopul are specific de vanzari ,donatii si licitatii de produse. Membrii sunt invitati sa posteze obiecte de vanzare cu scopul de a dona incasarea banilor rezultatati din vanzarea obiectelor respective , pana in prezent sunt 21.500 de mebrii din pacate nu foarte activi cu totii,dar mamicile care administreaza acest grup spera ca se vor implica mai multe persoane pentru a putea ajuta suflete nevinovate ! Multumesc tuturor oamenilor care se alatura in promovarea grupului ''Salveaza un suflet'' ! '' a declarat Adina Popescu,managerul Bahmu Atelier din Timisoara pentru site-ul Gazeta Mondena.

Eveniment organizat de managerul Bahmu Atelier din Timisoara - Adina Popescu

Asadar Bahmu Atelier din Timisoara are o prezenta scenica cu produsul pe care il are in atentia clientilor din Timisoara,asa ca managerul Adina Popescu a explicat cateva amanunte din colectia Bahmu Atelier din Timisoara '' Sunt foarte mandra de produsele lui Adriana Bahmuteanu dar si de conditiile in care se lucreaza ,fata mea este imaginea hainelor lui Adriana Bahmuteanu in Timisoara ''a mai explicat Adina Popescu,managerul Bahmu Atelier pentru Gazeta Mondena.


        Pascariuc Claudia Giulia

Multe vedete din Romania sunt imaginea acestei creatii a lui Adriana Bahmuteanu,va vom arata cateva vedete care au imbracat haina produse de Atelierul lui Bahmu : Viorica din Clejani,Alina Radi,Maria Carneci,Minodora,Morgana,Betty,si Mara Banica.

Bahmu Atelier din Timisoara
Adina Popescu - managerul magazinului Bahmu Atelier situat din Timisoara este un magazin special si dedicat doamnelor dar si domnisoarele care doresc sa se imbrace cu produsul lui Adriana Bahmuteanu.

Evenimentul organizat de Bahmu Atelier din Timisoara-  organizeaza pe 5 Decembrie evenimentul caritabil care doreste sa-i sprijine pe copii bolnavi,incat dorim cati mai multe persoane sa vina sa participe la acest eveniment organizat de Adina Popescu si alte persoane care sau implicat in acest proiect.(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu