17 noiembrie 2015

EXCLUSIV ! Dupa ce fosta iubita a lui Soparla de la Animal X la acuzat ca a mutilat-o pe viata,membru de la Animal X se apara ! ''Nu sunt vinovat cu nimic ''nu trebuuie sa ma justific ei sau presei ''


Dupa ce a fost acuzat de fosta lui iubita pe numele ei Cristina Mogoseanu  ca a batut-o mar,Soparla de la Animal X se apara si vorbeste in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro incidentul care Kri fosta lui iubita la acuzat de mutilare '' Nu este adevarat din ceea ce spune ea sunt declarati inutile care nu justifica cu nimic din ceea ce a declarat ea si pana la urma daca ea spune ca am batut-o de ce nu are martori sau sa aiba o filmare cu mine cand am agresat-o,asa pot sa va spun ca am umblat cu Madonna dumneavoastra ma credeti ca am avut relatie cu ea,orice om are o poveste si trebuie sa fie ascultata,dar trebuie masurata pana la urma,si pana la urma nu sunt vinovat sau sa justific presei daca am batut-o sau nu '' a declarat Alexandru Salman alias Soparla de la Animal X pentru site-ul Gazeta Mondena.Cristina, iubita lui "Soparla" de la Animal X, este acuzat de actuala sa iubita ca a batut-o pana la lesin. Cantaretul nu s-a potolit nici macar dupa interventia Politiei!Totul s-a petrecut in noaptea de Halloween, pe 31 octombrie, a povestit Cristina la o emisiune TV. Cris spune ca l-a vizitat pe artist la magazinul pe care il detine, unde era cu cativa prieteni. Amicii au plecat dupa cateva ore, iar ea a ramas peste noapte."Eram fericita si am ridicat putin tonul, dar nu ca sa-i reposez ceva", iar atunci s-a dezlantuit totul. Alexandru Sebastian Șalaman, numele real al lui "Soparla", ar fi lovit-o peste fata, i-a smuls parul din cap, a lovit-o cu picioarele, timp de cateva minute, pana ce un trecator a vazut scenele de groaza, din strada, si a chemat Politia!
"M-a muscat de gat, de buza, de obraz, mi-a rupt tesutul de la buza. Omul asta e un canibal" a mai spus Cristina. "M-a impins intr-un raft, s-au daramat toate produsele, apoi a incercat sa-mi smulga ochiul drept" a mai spus Cristina.

S-a dus la el in apartament
Oamenii legii au venit, le-au luat declaratii si au plecat...Uimitor insa, Cristina a ramas mai departe, in apartamentul lui, situat chiar langa magazin."Credeam ca o sa-i para rau si o sa aiba grija de mine"...Dar calvarul a continuat, a mai spus Cristina, care a mai povestit ca Alexandru Salman a lovit-o in continuare si dupa plecarea Politiei!
A adormit spre dimineata, a mai povestit tanara, iar atunci cand si-a dat seama ce a facut, i-a cerut sa mai ramana o zi in apartamentul lui, spunandu-i "Sa nu te vada lumea asa, ce o sa creada". Cristina s-a dus la Politie si la IML si e hotarata sa lupte pana cand i se va face dreptate.
(A.M.N.)
Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu