5 noiembrie 2015

EXCLUSIV ! Concurentul de la X Factor,Alex Plingu suparat pe cei ii denigreaza imaginea ! '' Foarte urat din parte aluia' care s.a dat cel mai bun prieten al meu...nu l.am vazut in viata mea '' ! Vezi ce reactie a avut tanarul care a asistat la incidentul de la Colectiv

Alex Plîngu, unul dintre concurenții de la X Factor, se numără printre victimele incendiului de vineri seară, din clubul Colectiv, din București.
Alex Plingu este  victima unora care doresc sa se promoveze,astfel concurentul de la X Factor a avut de suferit si de confruntat un invitat care a fost ieri intr-o emisiune TV .
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,Alex Plingu vorbeste despre incidentul neplacut care nu ar fi trebuit sa apara niciodata '' Foarte urat din parte aluia de la acces direct care s.a dat cel mai bun prieten al meu...nu l.am vazut in viata mea...si nu eram cu iubita la eveniment ci cu o amica foarte buna ...asa ca sa fie lucrurile lamurite '' a declarat Alex Plingu pentru ziarul Gazeta Mondena.

(A.M.N.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu