1 noiembrie 2015

Eroul Claudiu Petre este de negasit! Desi toata lumea il credea mort, familia nu i-a gasit trupul la INML! Nici printre raniti nu se afla! Tanarul a disparut pur si simplu dupa ce si-a salvat prietenii

Claudiu Petre se afla in clubul Colectiv, vineri seara, cand s-a produs tragedia in care 27 de tineri si-au pierdut viata. Desi toata lumea l-a crezut mort, informatii incredibile ies acum la iveala. Familia si prietenii lui nu reusesc sa dea de el: l-au cautat si la INML si la spitalele unde au fost transportati ranitii.


Martorii oculari ai tragediei povestesc ca tanarul s-a comportat ca un erou intrand de doua ori in club pentru a-si salva prietenii. Dar dupa aceea, nimeni nu l-a mai vazut, de aceea a si fost crezut mort.

Claudiu are 36 de ani si in urma incendiului ar fi suferit arsuri la nivelul fetei. Ultima data a fost vazut in fata clubului, in timp ce era resuscitat. De atunci, parintii, dar si prietenii, il cauta cu disperare.

Familia cere ajutorul oricui poate oferi o informatie despre soarta lui Claudiu.

„Ajutati-ne sa-l gasim pe Claudiu! La televizor toata lumea spune despre Claudiu ca ar fi mort. Il cautam de peste 20 de ore, la INML, prin spitale, peste tot si nu am reusit sa dam de el. Suntem intr-o situatie disperata. Parintii au mers la INML si nu l-au gasit. Ultima oara a fost vazut in fata clubului. Fusese scos afara si era transportat la ambulanta. Cineva a spus atunci ca nu are nevoie de spitalizare si ca sunt altii mai grav si l-au scos din masina, iar noi i-am pierdut urma. In nebunia creata s-a crezut ca a fost dus la un spital. Cand am inceput sa il cautam am constat ca e de negasit. Poate este in coma, poate si-a pierdut memoria sau nu este capabil sa comunice. Nu stim ce este cu el si unde sa il gasim. Ne gandim ca poate a avut un soc sau l-au dus undeva unde starea lui s-a deteriorat. Numele sau este vehiculat in presa pe lista persoanelor decedate, dar el e de negasit. Trupul sau nu e de gasit. Nu putem sa oprim cautarile. Ajutati-ne sa-l gasim, poate este in viata! Ultima oara cand l-am vazut era imbracat in pantaloni negri din material, dezbracat la bustul gol si era descult”, ne-au declarat cei din familia lui Claudiu Petre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu