18 noiembrie 2015

El a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata! Doamnelor, e casatorit si are si 4 copii! Vezi cine este si spune daca ti se pare o alegere buna!

Fostul fotbalist englez David Beckham a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata pe anul 2015, marti, intr-o transmisiune in direct in timpul emisiunii "Jimmy Kimmel Live", care este difuzata de postul de televiziune ABC, informeaza msn.com.

Coperta revistei People este dedicata fostului international englez, care, purtand o jacheta din piele neagra, pantaloni negri si un tricou negru, carora li s-a alaturat un lant argintiu, a pozat pentru aceasta fotografie ca un veritabil star rock.

"Este o onoare uriasa. Sunt foarte incantat sa accept acest premiu", a spus David Beckham.

In varsta de 40 de ani, celebrul sportiv britanic spune ca nu a simtit niciodata ca ar fi un "sex simbol", asa cum Hollywood-ul l-a considerat intotdeauna: "Nu am simtit niciodata ca as fi o persoana atractiva si sexy".

Cu toate acestea, David Beckham spune ca isi doreste totusi ca sotia sa, Victoria Beckham, sa il considere mereu "cel mai sexy barbat in viata".

Victoria si David Beckham s-au casatorit in 1999 si au impreuna patru copii - Brooklyn, in varsta de 16 ani, Romeo, in varsta de 12 ani, Cruz, in varsta de 10 ani, si Harper, in varsta de trei ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu