24 noiembrie 2015

Dupa melodia ''Ca a apa cristalina '' Cristi din Banat revine in forta cu o alta piesa in forta ! '' Videoclipul de la mare ce avea in el petale....intra sa-i asculti capodobera -VIDEO


Cristi din Banat a fost ironizat de mai multe vedete din showbiz-ul romanesc,dupa ce cantaretul a scos un videoclip in apa cu numele ''Ca o apa cristalina ''.

Acum mai nou ! Cristi din Banat vrea cu orice pret sa revina pe sticla si sa transmita mesajul din videoclipul care l-a facut pentru cei care l-au ironizat pe cantaret.

Cristi din Banat a şocat o ţară întreagă zilele trecute, când i-a jurat credinţă veşnică unui bărbat. Chiar dacă e homosexual convins, interpretul nu vrea să aibă de-a face cu cei din comunitatea gay.
Cristi din Banat este unul dintre primii artişti români care au avut curajul nu doar de a-şi recunoaşte sexualitatea, ci şi de a se însura cu un bărbat. Cu toate acestea, el nu are prieteni homosexuali şi nici nu vrea să se implice în comunitatea gay.

Iti place noul sau videoclip 

(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu