9 noiembrie 2015

Doza de Hit cu Radu Muşetescu: ''Delia face un cover dupa piesa celor de la Goodbye to Gravity''


Trupa Goodbye to Gravity isi lansa noul album cand a izbucnit incendiul din Clubul Colectiv, iar cantareata a simtit ca le-ar aduce un omagiu venind cu propria ei versiune pentru piesa The Day We Die si a postat-o pe contul de Facebook.

Deelia si multe alte vedete au raspuns tragediei din Colectiv si au anuntat ca fie isi anuleaza concertele si au inceput sa promoveze campaniile de donare.

Daca au venit si nemultumiri din partea celor care au inteles diferit ca este doar un gest sincer si nu ascunde altceva, reactia Deliei nu a intarziat sa apara: "Decid sa iti raspund din furie. O furie provenita din neinformarea oamenilor care arunca cu pietre fara sa stie. Eu, fiinta lacoma si perfida? Mi-am anulat toate concertele, mi-am ajutat atat financiar, cat si moral prietenii si oamenii care au avut atata nevoie, zilele astea, am donat si catre fundatii. Cunosc, am cunoscut oameni care au fost acolo. Am fost ieri la mars, probabil o sa ies si azi.Nu consider ca am nevoie de metode alternative de promovare in momentul de fata. Am decis sa fac asta in memoria sufletelor care nu mai sunt, a celor care se lupta acum pentru viata, a celor care sufera. E doar un omagiu adus celor intamplate. Si am facut asta in modul pe care-l stapanesc cel mai bine", a venit raspunsul ei.

Ce ziceti de coverul Deliei?


(Radu Musetescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu