16 noiembrie 2015

Doza de Hit cu Radu Musetescu : Adda - Lupii (videoclip nou)

Dupa ce a lansat serialul Starile Addei, cantareata lanseaza piesa Lupii, o piesa despre curajul de a-ti urma visele indiferent de obstacolele intampinate. Piesa beneficiaza acum si de un videoclip care ilustreaza fix aceasta lupta dintre bine si rau.

" Am scris piesa asta in cel mai greu moment din cariera mea, un moment in care toata lumea m-a trantit la pamant. M-am descurajat vazand ca anumiti oameni iti sunt aproape doar cand esti bine si uita de tine cand esti jos. M-am intristat sa vad cata ura si judecata exista intre oameni. Piesa asta e de fapt o rugaciune, din versuri reiese ca ciobanul e de fapt, Dumnezeu.''

Trebuie sa recunosc ca in momentul in care am inceput sa scriu Lupii, am vrut sa ma las de muzica, dar in timp ce puneam pe hartie "da-mi putere sa mai cant, ca sa nu mai curga lacrimi pe pamant" mi-am dat seama ca nu vreau cu adevarat asta. Mi-am dat seama ca eu scriu muzica pentru oameni, ca sa se regaseasca in stari si sentimente si sa le transmit intr-un fel sau altul ca nu sunt singuri, ca si altii trec prin intamplari similare. Si vreau sa le spun ca orice s-ar intampla, totul o sa fie bine, ca nu trebuie sa renunte la visele lor, indiferent de ce greutati intampina!"

Adda (23 de ani) a lansat videoclipul piesei „Lupii“, o co-producţie intre casa sa de producţie muzicala si Global Records casa de discuri a Innei. Cantareata a declarat ca a avut un moment de cumpana in care a vrut sa se lase de muzica, dar versurile acestei piese au determinat-o sa mearga mai departe.Adda a avut un 2015 plin. A scos „Vin sec“ alaturi de Shift, a aparut ca si featuring pe „Asasin“, piesa lui Zhao, a scos si prima ei melodie vesela dedicata logodnicului ei - „Azi e ziua ta, iubire“ - si a lansat primul serial muzical din România, „Starile Addei“, format din sapte mini piese, fiecare cu clipul sau.

Impresarul vedetelor, Radu Muşetescu, spune: "Acum, Adda lanseaza „Lupii“, o piesa despre curajul de a-ti urma visele, indiferent de obstacolele intampinate, despre puterea de a continua pe drumul ales."


(Radu Musetescu )

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu