15 noiembrie 2015

Declaratiile exclusive facute de parintele “monstrului” de la Iasi! “Baiatul meu nu a omorat nicio musca!”

Tatal lui Aurelian Giosan, presupusul criminal
Studentul din orasul Roman a fost trimis de parintii sai sa studieze la o facultate din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, insa a ajuns sa fie principalul suspect al unei crime oribile, care a avut loc la inceputul acestei saptamani in caminul C4, din campusul Targusor Copou.
Aurelian Giosan
Tatal baiatului, Aurel Giosan a marturisit ca baiatul lui nu este capabil sa comita o astfel de fapta pentru ca stie ce are la casa"Baiatul meu a fost crescut bine. Imi pare rau ca l-am tinut prea din scurt si asta a fost greseala mea. Baiatul meu nu este capabil sa omoare o musca, dar un om, nu este adevarat nimic".
Claudiu, fratele vitreg al lui Aurelian Giosan
Mai mult, tatal presupusului criminal sustine ca in camera erau patru persoane, nu trei, iar principalul suspect nu este cautat de nimeni: "Cat de repede, nu dureaza mult o sa se afle adevarul. Ei nu vor sa creada ca atunci, in camera, mai era a patra persoana. Moldoveanu este vinovat pentru ca mi-a pacalit baiatul la poker. El a venit acasa si fara telefon mobil pentru ca s-a dus la amanet sa il amaneteze pentru ca a pierdut la carti. Mai mult, i-am dat bani sa isi plateasca caminul si s-a dus la Iasi unde l-au prostit aia si a ramas si fara bani de cazare. Cand s-a intamplat totul erau patru studenti in camera, unul dormea pentru ca era beat manga, ala era Casian Harpa, care esteinternat in spital. Mai erau doi basarabeni, unul din camera de la el si unul din camera vecina care nu stiu cine este. In acea seara baiatul meu venise de la Roman nu avea cum sa se fi dus in club."

Aurelian Giosan, (n.r - tanarul acuzat) mai are un frate vitreg de 27 de ani, care lucreaza in Spania si care a avut soara lui. Tanarul a marturisit, ca a avut si el probleme cu legea in copilarie si a ajuns dupa gratii: "Eu sunt fratele presupusului asasin, dar acum sunt in Spania, la munca. Si eu am avut probleme cu legea din copilarie si am fost arestat. Doamna imi cunosc foarte bine fratele. Fratele meu cand vede sange lesina este si o boala anume nu stiu cum se numeste in termeni medicali".Este acuzat ca ar fi injunghiat doi studenti din Iasi
Casian Harpa, Aurelian Giosan, Victor Nour
Victor Nour din Republica Moldova a murit dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori in zona spatelui de presupusul criminal Aurelian Giosan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu