19 noiembrie 2015

Dana Roba, de la "preacurvie" la smerenie! care a fost momentul care a facut-o pe fosta amanta a lui Guta sa-si schimbe radical viata! Uite ce i s-a intamplat

De cateva luni, Dana Roba si-a schimbat radical stilul de viata. Din amanta lui Nicolae Guta a devenit cea mai cuvioasa slujitoare a lui Dumnezeu.Dana Roba si-a schimbat viata radical in ultimele luni. Fosta amanta a lui Nicolae Guta sustine ca a avut mai multe momente in care a comunicat cu divinitatea.

"Eu m-am nascut intr-o familie de pocaiti si nu astfel de copil nu are cum sa sa se pocaiasca. intr-o zi Dumnezeu iti iese inainte si ii multumesc pentru asta. Ii multumesc ca nu mi-a dat un accident sau nu nu mi-am pierdut o mana ca sa-mi dau seama ca trebuie sa ma pocaiesc. Mie imi placeau foarte mult petrecerile si i-am spus mamei sa nu ma mai ia la biserica. mama a vazut de la 18-19 ani ca vreau sa o iau pe alta cale. Atunci am ajuns in lume si am facut pacatele pe care le-am facut si pe care le-ati vazut. Pastorul mi-a spus ca il apreciez mai mult pe Dumnezeu acum pentru ca am cunoscut pacatul.
Nu-mi mai gaseam placerea in nimic. Si eu m-am rugat la Dumnezeu si a inceput sa nu-mi mai placa nimic. Anul trecut inainte de sarbatori am zis ca o sa merg la sala, apoi in mall, sa-mi fac ziua mea. Am iesit din bloc si am auzit o voce care mi-a zis asa: "Daca astazi mori o sa mergi in iad". Am inceput sa plang. Aveam bulbuci la ochi. Am ajuns la taxiul si ma gandeam ca nu am cum sa ajung lemne de foc pentru iad. Cum ma tot rugam eu, taxiul meu a trecut mai repede decat tramvaiul si nu m-a lovit in plin. Am inceput sa plang. Am ajuns acasa si de sarbatori am vorbit cu Dumnezeu si i-am spus sa ma ajute sa ma pocaiesc. veneam din club, imi dadeam pantalonii aia scurti jos si imi puneam batic pe cap si ma inveleam in plapuma si ma rugam", a povestit Dana Roba.

"Intr-o noapte mi-a aparut diavolul in viata mea. Avea cap de tap si mi-a spus sa fac pact cu el. Mi-a spus ca o sa am faima si bani si ca o sa-mi dea vocea lui Whitney Huston. Il simteam incontinuu pe satana in mine, dar in acelasi timp il simteam si pe Dumnezeu si mi-am zis ca trebuie sa ma pocaiesc. Pe 4 aprilie m-am trezit si am zis ca o sa ma pocaiesc", a adaugat Dana Roba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu