11 noiembrie 2015

Cutremurator! Uite ce s-a gasit in fata clubului Colectiv, la 8 zile dupa tragedia care a indoliat Romania! Bucati de scalp si haine arse! E WOW ce vezi aici!

Nimeni n-ar fi crezut ca in Romania anului 2015 se mai poate intampla asa ceva. Incendiul de la clubul bucurestean Colectiv a indoliat Romania, dar nepasarea autoritatilor este mai mare decat ai fi crezut.Pe langa neglijentele care au dus la producerea tragediei, gafele au continuat pe banda rulanta si dupa. De la tratare victimelor pana la ancheta celor in masura. O persoana a trimis niste imagini catre WOWbiz, iar acestea au fost prezentate la TV. Cel care a trimis pozele sustine ca ele au fost facute sambata, pe 7.11.2015, la 8 zile de la tragedia de la Colectiv.

Pe asflat, in fata clubului se pot vedea bucati de scalp arse, dar si haine arse uitate pe asfalt, asta in conditiile in care anchetatorii ar fi trebuit sa adune aceste probe extrem de importante. Oare de ce aceasta nepasare? Oare de ce au fost lasate aceste urme la fata locului, la 8 zile dupa tragedie?

"Acolo sunt bucati de scalp ars imbibate in sange. Nu inteleg de ce sa lasi acele dovezi la fata locului la 8 zile. Poza este facut intr-o dimineata, deci clar la ceva timp dupa tragedie", a spus si Madalin Pribu la WOWbiz.


sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu