3 noiembrie 2015

Astăzi este marţea celor 13 înmormântări! O parte din victimele incendiului din Club Colectiv, conduse pe ultimul drum

Incendiul din Club Colectiv a luat viaţa a 32 de oameni până acum. 13 dintre ei vor fi înmormântaţi astăzi, urmând ca cei dragi să-i conducă pe ultimul drum.Astăzi încep înmormântările celor care au pierit arşi în tragedia care a avut loc în Club Colectiv.

În şapte judeţe, cei care s-au stins vineri seară vor fi conduşi spre locurile de veci.
Gabriel Matei, analist economic, a murit alături de Anda, cea care trebuia să-i fie mireasă. Au fost găsiţi îmbrăţişaţi. El a încercat s-o protejeze de flăcări cu propriul lui trup, dar au rămas fără aer. Mihaela Vieru, inginer, a fost primită de familie într-un sicriu alb şi rochie de mireasă.

În Brăila, doi părinţi muţi de durere, cei care i-au dat viaţă lui Andrei Bucă, se întreabă lângă sicriul singurului copil cum a fost posibil să se întâmple asta, după aproape două zile de căutări.

Monica Tănăsoiu a fost recunoscută după cercei.

Guvernul a anunţat că fiecare familie va fi ajutată cu 5000 de lei, iar părinţii fără copii aşteaptă să li se facă dreptate.

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

sursa : spynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu