17 noiembrie 2015

Arthur de la Ceptura a aflat in direct ce secret ascunde proaspata lui iubita! "Nu am apucat sa ii spun pana acum ce viata am avut"

Arthur de la Ceptura a avut o mare surpriza. Proaspata lui iubita i-a spus in direct ca a fost casatorita si are doi copii.

-Eu am fost casatorita de la varsta de noua ani! Eu nu am apucat sa ii spun lui ce viata am avut. Am fost maritata pana la 21 de ani, am doi copii! Am gemeni, de cinci ani, ii creste soacra-mea. Mi-a spus ca ii plac copiii. Putem sa facem si noi copii.

-Nu ma deranjeaza. Daca e nevoie, eu pot sa trec si copiii ei pe numele meu!

- Ii vad din cand in cand. Nu eu i-am crescut! Am tatuaj cu numele fetei mele, Sabina Francisca. Am o fata si un baiat! Eu sunt dintr-o familia de 12 frati. Ei sunt plecati in Suedia, vorbesc cu ei pe net. Nu i-am mai vazut de vreo 4-5 ani. Eu am fugit de acasa, m-am dus la cersit... Am stat departe de ai mei. Si eu am stat pe strazi, am dormit in canalizari, pe scara unui bloc. Am dormit langa un supermarket la Piata Sudului pana cand m-au luat niste oameni la ei acasa. Eu cum sa stau la caldura si el, la frig? Nu vreau sa imi bat joc de el! Ce relatie ar fi?

Arthur si Roxana nu au facut sex pana acum, desi ea i-a cerut sa se iubeasca in livada, departe de camerele de luat vederi. "Relatii intime nu am avut, trebuie sa ne cunoastem mai bine", au spus ei.


Roxana a povestit la WOWbiz cum s-au cunoscut: Am fost cu niste prieteni la o cafenea, el era acolo. M-am tot uitat la el, nu stiam daca e el sau nu. L-am intrebat cat e ceasul, apoi i-am cerut numarul de telefon. Lui nu ii venea sa creada. Dup-aia am iesit impreuna la o cafea. Dupa 2-3 zile, ne-am intalnit din nou! A fost si la mine acasa. Eu stau la cineva...De ce sa nu il primesc? Si-a facut dus, a stat cu mine, am ras, am facut caterinca. Imi place ca e om serios, i-am vazut inima, sufletul. E sincer, am vazut asta din prima clipa! Eu nu l-am luat pentru vreun avantaj. Nu ma intereseaza terenul lui, ma intereseaza el. Vreau o familie, de ce nu?! Sufletul si inima conteaza, nu banii! Acum ii ai, maine nu ii mai ai! Eu muncesc cu ziua, am grija de niste femei, ma duc la ele, muncesc, imi dau bani, imi dau mancare...

Arthur a spus ca, daca se va casatori cu iubita lui, Ioana Tufaru s-a oferit sa il cunune: "Mi-au zis la telefon ca vor sa ne fie nasi".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu