26 noiembrie 2015

Andreea Esca a licitat obiecte ale lui Vadim Tudor

Andreea-Esca-colectie-Vadim
Pentru că apreciază lucrurile vechi, a căror valoare crește odată cu timpul, vedeta de televiziune a fost foarte încântată să intre în posesia unor semnături rare, din colecția regretatului politician.
Corneliu Vadim Tudor (28 noiembrie 1949-14 septembrie 2015)


Ieri seară a avut loc prima licitație a obiectelor care i-au aparținut lui Corneliu Vadim Tudor. Lotul licitat a conținut 300 de piese, printre care și 3 semnături olografe ale lui Napoleon Bonaparte, care au fost adjudecate pentru prețul de 7.000 de euro. Au fost însă și multe scrisori, cărți sau manuscrise vechi, pentru care cumpărătorii s-au întrecut în oferte. Suma totală ce ii va reveni familiei lui Vadim Tudor depaseste 60.000 de euro.

Printre cei prezenți la licitație s-a aflat și Andreea Esca, care s-a bucurat să obțină niște obiecte rare.

„Sunt foarte fericită că am putut intra în poseseia unui bilet de mulțumire, scris de George Enescu, purtând semnatura olografă și acum aștept să văd și dacă o să fiu fericita câștigătoare a unei fotografii foarte frumoase a reginei Maria. Sunt lucruri speciale și eu nu sunt nepărat o colecțioanară, dar îmi place să le cumpăr pentru a le oferi mai departe cadou unor oameni speciali“, a spus Andreea Esca, fiind una dintre persoanele care a cumpărat și ea obiecte la licitație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu