18 noiembrie 2015

Am trait s-o vedem si pe asta ! Cel mai tare salon de tatuaje a aparut in Timisoara - FOTO


Administrator salon - Rocsana Maria Chirlejan

Derma-Graphics functioneaza ca studio de tattoo si body piercing din 2010.In studio se lucreaza intr-un mediu steril, toate consumabilele fiind de unica folosinta,cu masini Cheyenne,Micky Sharpz si pigmenti Silverback Ink,Samo Ink,Intenze (culori),Uv ink.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro, administratorul salonului povesteste in PREMIERA  despre serviciile salonului dar si ce vedete din lumea mondena au calcat pragul acestui salon ''Lucram doar cu produse de unica folosinta totul este de cea mai buna calitate , totul se desface in fata clientului insa va pot spune ca eu fac piercinguri si montez pietre pe corp de 6 ani la fel si tatuaje cosmetice cele faciale inclusiv noua tehnica de microblading ,ce e drept si clar acest salon de tatuaje este si renumit in Timisoara chiar si vedetele de la noi au inceput sa vina la acest salon gen Ruby ,Dorian Popa si echipa super Trip '' a declarat administratorul salonului, Rocsana Maria Chirlejan pentru site-ul Gazeta Mondena.
Salonul de tatuaje - Derma-Graphics se bazeaza pe calitatea de inalta cunostiinte in domeniul de tatuaje dar si de a lucra cu ustensile de ultima generatie.

Contactat de site-ul gazetamondena.ro ! Actorul si cantaretul Dorian Popa si-a amintit de acest salon de tatuaje din Timisoara '' Imi aduc aminte de salonul de tatuaje Derma-Graphics,recomand tuturor oamenilor care doresc sa isi faca tatuaj si sa isi puna piercing sa apeleze cu mare incredere in acest salon ''a spus Dorian Popa pentru Gazeta Mondena.
Gazeta Mondena ! va arata modul de functionare si echipa acestui salon de tatuaje Derma-Graphics :
Intra pe site-ul salonului de tatuaje Derma-Graphics si afla mai multe detalii pe site-ul salonului cu cel mai mare renume in Timisoara :.http://www.derma-graphics.ro/

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu