23 noiembrie 2015

Alina Eremia, declaratie soc: Sunt plecata de sase zile de acasa

Alina Eremia, declaratie soc: Sunt plecata de sase zile de acasa
Alina Eremia e una dintre tinerele sperante ale muzicii si, totodata, una dintre cele mai dorite femei din showbiz la ora actuala. Desi e curtata intens de o multime de tineri care mai de care mai aratosi, frumoasa artista se pare ca e tot singura.
Cantareata sustine ca nu are iubit pentru ca nu ar avea timp de el. Iar toti cei in compania carora a fost surprinsa de paparazzii in ultima vreme erau doar amici sau colegi de munca. Promite insa ca in 2016 va organiza un "casting" ca sa-si gaseasca un partener.

"Nu am iubit, chiar nu am. Si asta poate sa-ti confirme si programul meu. Sunt plecata de 6 zile de acasa, abia am ajuns acasa. Iar plec, iar ma intorc in Bucuresti. Efectiv nu am cum, timpul si activitatile nu ma lasa sa am iubit, deocamdata. Dar din ianuarie ma linistesc si promit sa-mi caut. Imi doresc asta. Cred ca orice fata de varsta mea isi doreste sa aiba pe cineva alaturi, sa o intelegea, sa iasa la film... Pentru mine, momentan acest lucru nu e posibil pentru ca m-am focusat pe cariera, dar din ianuarie, repet, o sa incep sa fac casting, sa caut, ca sa se linisteasca lumea", a declarat Alina Eremia pentru wowbiz.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu