6 octombrie 2015

Vezi ce reactie a avut Andreea Esca cand a vazut ce spune sef-ul de la PRO TV despre ea !

Seful Pro TV a facut anuntul: ce se intampla cu Andreea Esca!
Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, a facut recent o evaluare a anului 2014.

Acesta s-a declarat foarte multumit de rezultatele inregistrate de Pro TV anul trecut, chiar daca mai mult de jumatate dintre starurile Pro au fugit la concurenta. "2014 s-a dovedit a fi un an bun pentru Pro TV, cu noi vedete alaturandu- se portofoliului nostru puternic de celebritati. Lista de vedete care ne completeaza echipa a crescut in 2015 si va continua sa creasca".

"PRO TV este al cincilea post de televiziune pentru care lucrez si a trebuit sa ma acomodez repede cu profilul telespectatorilor romani, cu particularitatile si obiceiurile lor de consum. Acestea sunt determinate de vectori similari cu cei ai celor din intreaga Europa: romanii cauta calitate, un mod placut in care sa fie transmise povestile, iar ceea ce este cel mai important pentru ei e legatura emotionala cu brand-ul TV preferat".

De departe Stirile se numara printre produsele cu care CEO se mandreste si in care s-a investit cel mai mult. "In ultimii 20 de ani, Stirile PRO TV au castigat increderea telespectatorilor si au devenit cel mai urmarit jurnal de stiri din Romania, pastrand ritmul cu tendintele si fiind intotdeauna un produs actual, obiectiv si de incredere. Cu siguranta, vom continua sa investim in dezvoltarea acestui brand puternic.Sunt mandru sa declar ca avem cea mai buna echipa de stiri din Romania, care creeaza campanii pentru salvarea oamenilor si pentru imbunatatirea societatii, le ofera romanilor interviuri cu persoane influente, prezinta povesti de viata adevarate, ofera exemple, responsabilizeaza...", explica Cesnavicius. Cat de sigura mai este insa pozitia Andreei Esca? "Imaginea Andreei Esca este strans legata de cea a stirilor. Timp de 20 de ani, ea a contribuit cu profesionalism si valoare la dezvoltarea acestui program, alaturi de toti colegii sai, si va continua sa faca acest lucru"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu