31 octombrie 2015

ULTIMA ORA! Cei trei patroni ai clubului Colectiv, audiati la Parchetul General

Alin Anastasescu
Cei trei actionari ai clubului Colectiv se afla in aceste momente la Parchetul General, acolo unde dau explicatii de cateva ore. De asemenea, a fost deja confirmata moartea unor dintre angajatii clubului.
Catalin Gancea
In aceste clipe, anchetatorii incearca sa stabileasca cu exactitate ce s-a intamplat aseara in clubul Colectiv din Capitala, acolo unde au murit 27 de persoane si alte 190 au fost ranite.In aceste clipe, cei trei asociati ai clubului, Alin Anastasescu, Paul Catalin Gancea si Costin Mincu. Cei trei se afla in aceste momente la politie, acolo unde au multe explicatii de dat.Din primele informatii, Alin este singurul care se afla in club in momentul in care a izbucnit incendiul, insa nu a suferit nicio rana.Printre persoanele decedate se numara si angajatii clubului.
Costin Mincu
"Doi bodyguarzi de la firma de paza si protective au murit, ei se aflau langa scena in momentul izbucnirii accidentului. Ei au incercat sa scoata oamenii din club, insa nu au reusit sa semai salveze. O ospatarita a murit si ea, iar barmanul este de negasit. Dintre cei membri ai trupei, unul, solistul, are rani, dar este viu, altul este decedat, iar ceilalti trei nu au fost inca identificati, nu se stie nimic de ei”, a declarat un membru din staff-ul clubului,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu