31 octombrie 2015

Tragedie în Club Colectiv. Primarul Cristian Popescu Piedone spune că localul funcţiona legal

Tragedie în Club Colectiv. Primarul Cristian Popescu Piedone spune că localul funcţiona legal 16
Primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, spune că nu are ce să-şi reproşeze şi că din punctul de vedere al primăriei Clubul Colectiv, unde s-a produs tragedia în care 27 de oameni au murit, iar aproximativ 200 au fost răniţi, a funcţionat legal, scrie Mediafax.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat, sâmbătă, în faţa clubului Colectiv, că localul nu avea autorizaţii de la ISU pentru că aveau o declaraţie pe propria răspundere, care este cuprinsă într-un acord de funcţionare.

Cristian Popescu a spus că nu are ce să-şi reproşeze din punct de vedere legal şi că. din punctul de vedere al Primăriei, clubulul a funcţionat legal.

"Avem la dosar toate actele, am îndeplinit toate normele legale de eliberare a acordului de funcţionare (...) Legea Poliţiei locale spune că pentru eliberarea acordului de funcţionare trebuie să avem acordul locatarului, contractul de închiriere, titlul de proprietate, datele de identificare de la Registrul Comerţului. Locatarul dă declaraţie pe proprie răspundere despre ce activitatea pe care trebuie să o desfăşoare. Acordul de funcţionare însumează toate acordurile de la toate institituţiile”, a susţinut primarul Sectorului 4, unde se află Clubul Colectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu