20 octombrie 2015

Tavi Colen a scăpat de emoții! Iubita sa a aceptat să-l ia de bărbatDupă ce i-a ținut inima pe jar timp de doi ani, frumoasa Emma Ștefana, cea care l-a făcut pe solist să predea cu mult timp în urmă armele de burlac, i-a spus ”Da” lui Tavi Colen!

Deocamdată promisiunea a fost făcută în căminul lor, nu la Casa de Căsătorii, acest lucru urmând să se întâmple la începutul anului viitor, fapt confirmat de artist prietenilor, la botezul fetiței lui Cătălin Măruță, concitadinul său din Târgu-Jiu. Cei doi sunt fericiți pentru că au terminat construcția casei, mai degrabă ”căsoiului” solistului (o impresionantă proprietate situată pe una dintre cele mai scumpe zone ale Bucureștiului, Dealul Patriarhiei), după patru ani de muncă și că și-au găsit nași de cununie.Povestea lor de dragoste este una de scenariu de film și a luat nenumărate întorsături. Emma l-a cunoscut pe Tavi în adolescență, pe când era fan al trupei Talisman, iar drumurile lor s-au regăsit 10 ani mai târziu, după ce solistul a trecut printr-o căsătorie și o altă lungă relație în urma căreia a venit pe lume Mario, simpaticul său băiețel. În 2002 s-a căsătorit în direct, la ”Surprize, surprize”, cu Irina, apoi s-a logodit cu Elena, mama copilului său.

În ultimii ani relația lui Tavi (47 ani) și a Emmei (28 ani) a traversat perioade bune și rele, dar, se pare că au reușit să găsească în cele din urmă echilibrul. De doi ani locuiesc împreună, va chiar împart aceeași trupeți pe scenă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu