12 octombrie 2015

Silviu Prigoana, prima reactie dupa ce a aflat ca va fi bunic: “Dupa ce mi-am ingropat o sotie si mi-am taiat un picior, pe mine nu ma mai mira si nu ma surprinde nimic in viata. Vedem dupa rezultatul analizelor”

Vestea a ajuns si la urechile seniorului familiei, Silviu Prigoana, care s-a aratat detasat de toata povestea si indiferent la auzul faptului ca exista posibilitatea sa devina bunic in primavara anului viitor.Prigoana senior si fiul sau, Silvius“Sa se descurce, e major si vaccinat. Dupa ce mi-am ingropat o sotie si mi-am taiat un picior, pe mine nu ma mai mira si nu ma surprinde nimic in viata. Fiecare e liber sa faca ce vrea. Daca se confirma ca este copilul lui si a fost o greseala a tineretii poate sa plateasca pensie alimentara. Asta daca domnisoara respectiva nu a decis sa faca avort sau sarcina nu este destul de inaintata. Stiam ca dupa ce s-a despartit de fii-meu, ea a mai avut o relatia cu un alt baiat din Pitesti. Dar probabil acela nu e atat de celebru ca fii-meu. Daca lasa copilul probabil ca are venituri. Ce sa zic, toti am gresit la un moment dat in viata noastra si am platit pentru asta”, a declarat Prigoana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.
Anda este insarcinata in patru luni, iar tatal se pare ca este fiul lui Silviu PrigoanaCat priveste ajutorul pe care i-l va acorda lui Silvius daca se dovedeste ca acesta este tatal copilului Andei, Prigoana s-a pozitionat inca de pe acum in afara problemelor, spunand ca el personal nu are nicio responsabilitate fata de copilul care urmeaza sa se nasca.
“Nu am cum sa ii felicit. Vedem dupa rezultatul analizelor. E bine ca in ziua de astazi testul ADN se face in 24 de ore si nu mai trebuie sa astepti nu stiu cat ca sa vezi daca e al tau. Eu unul nu le-am tinut lumanarea ca sa stiu cine, ce si cum. Daca sa dovedeste ca e al lui, sa le fie de bine! Sunt mandru de mine ca am facut copii carora le plac femeile, nu barbatii, ca fii-meu se reproduce si nu e steril. In rest, repet, Silvius e major si vaccinat, asa ca sa se descurce”, a conchis Silviu Prigoana.
Anda se faleste cu burtica sa de gravidutaAnda si Silvius Prigoana au trait o poveste de dragoste tumultuoasa. Acesta a inceput la finele anului trecut si s-a intins pe o perioada de cateva luni, la un moment dat, indragostitii locuind impreuna, in Bucuresti. Cand relatia lor a devenit solida, tinerii s-au despartit si Anda s-a intors in orasul natal. Ulterior, Anda si fiul lui Prigoana, Silvius, se pare ca au continuat sa se vada pe ascuns, totul culminand cu sarcina Andei.

sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu