8 octombrie 2015

Scandal urias intre Mircea Badea si Razvan si Dani! "Faptul ca astia de la Neatza l-au invitat sa-i faca PR pe un golan de doi lei care-si face tricouri cu injuraturi la adresa mea..."

Mircea Badea s-a delimitat de colegii de trust care l-au avut invitat in platou pe un vechi "dusman" de-al sau."A fost un efect cumulativ de-a lungul unor ani. Nesimtirea, autismul multor “colegi”, ba chiar, in multe cazuri, sabotarea din prostie sau cu buna stiinta a demersurilor noastre, ale celor care am riscat totul in zece ani de regim Basescu, ma duc pe mine la decizia de azi. In timp ce noi ne luptam cu abuzurile si ieseam pe strada la mitinguri de protest, suportand zilnic, impreuna cu familiile noastre, atacurile unui urias sistem de propaganda si repercusiune, altii frecau putza in tarana, faceau glumitze inepte si incercau sa fluiere inocent ca sa transmita public indirect ca ei sunt din alt film. Asta n-ar fi o problema in sine, lipsa totala de respect si sfidarea insa, sunt probleme mari, pe care nu vreau sa le mai tolerez. Indiferent de consecinte.
Ma rog, faptul ca astia de la Neatza l-au invitat sa-i faca pr pe un golan de doi lei care-si face tricouri cu injuraturi la adresa mea, e minor. Dar s-a intamplat sa fie picatura care sa creasca nivelul oceanului. (Pot sa-i faca ei pr pana le vine rau, asta tot va sterge podeaua cu organismul, ca de obicei.) Mie imi pare rau ca n-a venit in emisiune cu tricoul respectiv. Ar fi fost mai cinstit si mai asumat.

Bun, ca sa comprim: nu sunt coleg decat cu oamenii cu care am fost pe front. Cu nimeni altcineva. Cei care fac lucruri sfidatoare, sabotoare, nesimtite, la adresa mea, sa se astepte la repercusiuni", a scris Mircea Badea pe blog, ca urmare a faptului ca, in aceasta dimineata, Razvan si Dani, colegii lui de trust, l-au gazduit in emisiune pe Marius Tita, un sportiv cu care realizatorul "In gura presei" este la cutite.

sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu