13 octombrie 2015

Roxana Marinescu despre Ioana Tufaru: "Ii iau apararea in alt mod: luam un singur exemplu - Anda Adam!"

Roxana Marinescu, la randul ei viitoare mamica, si-a dat cu parerea in cazul Ioanei Tufaru care a nascut prematur."Am lasat o idee neterminata de ieri si am decis sa o scriu astazi in faza completa: am vazut pe undeva (un titlu din presa): Ioana Tufaru este acuzata ca acest copilas de 1,700 s-a nascut prematur numai din cauza ei! Pana aici, nimic deplasat...urmeaza intrebarea: cum e posibil? Din ce motiv?
Bun, motivele ar fi diverse: umbla de dimineata pana seara hai hui, fuma, nu se alimenta corespunzator, nu vizita medicul deoarece nu avea posibilitati financiare si avea conditii precare! Acum eu ma intreb: sunt atatea familii instarite care respecta intocmai cele spuse de medic, au conditii financiare, insa copii lor se nasc prematur!
Nu pot sa neg faptul ca aceste obiceiuri nerecomandate unei gravide pot duce la o nastere prematura, insa pot sa ii iau apararea Ioanei in alt mod: luam un singur exemplu - Anda Adam! Pai sa vorbim despre tocuri de 15, tinute cat mai sumare purtate in concerte, fum de tigara din cluburi, greutatile de la sala de sport si clorul din piscina (de asta vara) care poate dauna fatului mai ales in primul trimestru.
In loc sa punem pe cineva la zid, mai bine am deschide ochii in jurul nostru (au fost mai multe cazuri de "viitoare mamici" mai mult sau mai putin responsabile!) Jur ca nu as fi comentat daca nu mi s-ar fi facut mila de situatia acestei femei! Speram ca acest copilas sa fie sanatos si totul sa decurga bine. Succes!", a scris Schwartz Roxana pe Facebook.

sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu