6 octombrie 2015

Ramona Badescu, complexata rau de cum arata: “A trebuit să ajung la 46 de ani ca să-mi dau seama că aceste defecte sunt de fapt..."

Actriţă, cântăreaţă, model de succes şi realizator de emisiuni TV, Ramona Bădescu a devenit celebră în Italia, dar nu a uitat niciodată ţara din care a plecat şi a reuşit să ducă numele României peste hotare.

“Este esenţial să te naşti şi să mori pe acelaşi pământ. De fiecare dată mă întorc acasă, de unde îmi iau puterea. Copilăria în Craiova a fost minunată.” Aşa şi-a început Ramona Bădescu confesiunile. Artista a început să cânte la vârsta de patru ani şi tot atunci a început să câştige şi primii bani din care îşi cumpăra... sandvişuri.

“Fiind grăsuţă, părinţii nu mă lăsau să mănânc orice. Mama mă întreba mereu: “Unde vrei să ajungi?”, iar eu îi răspundeam “La Paris!”. Atunci m-am înţeles cu fratele meu şi din câştigurile mele cumpăram câte un sandviş, pe care el mi-l făcea din frigiderul nostru, al casei, până când, la un moment dat, neavând bani, am început să scriu pe hârtie: “Eu, Ramona  Bădescu, îi dau lui Călin Bădescu 2 lei pentru un sandviş cu şuncă. Până când a descoperit mama, şi ne-a spus că acele angajamente nu mai sunt valabile dacă nu sunt semnate de ea”, şi-a amintit artista la o emisiune TV.

Toată copilăria şi adolescenţa a fost complexată de kilogramele în plus, de buzele prea groase şi gleznele prea subţiri. “A trebui să ajung la 46 de ani ca să-mi dau seama că aceste defecte sunt de fapt calităţi. La şcoală copii rândeau de mine că am gleznele prea subţiri, aşa că purtam cizme ca să le acund. În Italia am fost desemnată ca având gleznele cele mai subţiri din lumea artistică. Le-am şi asigurat pe o sumă de bani foarte mare acum”, a dezvăluit Ramona.

Mereu vorbăreaţă şi volubilă, artista a mărturist că este foarte timidă şi fricoasă, dar se tratează. Ramona a vorbit şi despre despărţirea de Ricardo, unul dintre foştii săi iubiţi. “Am plâns, eram dezamăgită, eram tristă, disperată, îmi părea rău, mi se părea că lumea se opreşte, că n-ar mai exista un alt bărbat”. Cu toate astea iubirea a apărut din nou. “Ce este mai emoţionant ca un sărut furat, într-o maşină, când ai toate posibilităţile din lume”, a spus Ramona, care a mărturisit că nu a găsit încă bărbatul ideal, dar continuă să-l caute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu