31 octombrie 2015

O concurenta de la X Factor isi plange durerea dupa ce sotul ei a fost ranit in clubul infern ! ''Nu putem decât să ne rugăm ''/'' Dumnezeu e singurul care poate face ceva''


Concurenta de la X Factor,Luciana Raducanu trece prin spaima vietii dupa ce sotul ei a participat la concertul celor care au fost invitatii in Clubul Colectiv din Bucuresti.


Cantareata a postat un mesaj pe contul ei de socializare in care isi exprima durerea cumplita asupra celor care au chinuit in clubul infern '' Cristian Raducanu a trecut ca prin minune printr-o stare critică (unde ar fi fost ceva la cap). S-a trezit din coma indusă și respiră singur. Am vorbit cu el de două ori. I-am zis să fie pozitiv, că totul va fi bine și să se bucure că e în viață. Zilele critice vor fi a treia și a patra, când vom vedea dacă are arsuri interne. Are 45% arsuri pe corp. Nu putem decât să ne rugăm. Dumnezeu e singurul care poate face ceva. Și noi să gândim pozitiv. Hai, Cristi! Totul va fi bine! Hai acasă întreg! Te iubim! '' a scris Luciana pe contul ei de socializare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu