13 octombrie 2015

Nicola despre muzica : "NU AM SPUS NICIODATA CA REGRET CA NU CANT MANELE!"

Nicola, cunoscuta pentru cariera sa muzicala, a creat, ieri, valva in presa. In mai multe articole a aparut presupusa declaratie a Nicolei, cum ca regreta ca nu canta manele. “Nimic mai fals!” ne-a spus Nicola. Aceasta a atras atentia ca a afirmat, intr-adevar, ca a primit propunerea de a canta manele si astfel si-a ratat sansa, insa la modul ironic si la un post de radio, unde era usor de sesizat. Nicola a vorbit, in exclusivitate, pentru Replica Vedetelor, despre acest zvon si ne-a povestit cat de mult se regaseste in genul muzical pe care ea il canta.

“Am raspuns ironic!”

Saptamana a inceput nu tocmai bine pentru cunoscuta Nicola. Vedeta si-a vazut numele in mai multe publicatii, insa alaturi de o stire falsa. “Puteam sa fiu bogata daca acum cantam manele”, asa era unul dintre titlurile, care au surprins-o chiar si pe Nicola. “Nu am spus niciodata ca mi-a parut rau ca n-am abordat genul acesta muzical, adica manele. Nici nu ma reprezinta. Am raspuns cuiva ironic cand ma intreba daca imi pare rau ca n-am cantat manele si repet, i-am spus ironic: ‘Da, am ratat sansa vietii mele’. Trebuia sa-mi fi auzit tonul din voce. Eram totusi la un eveniment radio DEEA, care difuzeaza EDM (electronic dance music) deci, despre ce vorbim?”, ne-a spus Nicola.

“Eu cu ale mele, ei cu ale lor”

De asemenea, Nicola a tinut sa precizeze ca nu are nimic cu cei care canta manele: “N-am nimic cu ei. Chiar sunt cativa care au voci foarte bune sau care sunt instrumentisti foarte buni, dar eu cu ale mele, ei cu ale lor”, ne-a spus cantareata.

“Ascult de dimineata pana seara!”

Nicola ne-a povestit ca, la inceputul carierei sale, a primit propunerea de a canta manele. Insa, a refuzat categoric! “Chiar si in anumite showuri tv si de-a lungul carierei mele mi-au sugerat cativa ca as face multi bani daca as canta manele. Nu dau nume”, ne-a mai spus Nicola.

Nicola este cunoscuta atat pentru prestatia de la concursul Eurovision cat si pentru numeroasele hit-uri pe care le-a scos, de-a lungul timpului. Cat de mult o reprezinta genul muzical pentru care Nicola este cunoscuta, ne-a spus chiar ea: “EDM (electronic dance music) ma reprezinta, ascult de dimineata pana seara, pe strada, acasa, in club si-mi place. Daca ma vedeti pe strada cu castile in urechi, asta fac”, a incheiat cu un zambet larg, Nicola.

sursa : replicavedetelor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu