26 octombrie 2015

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au sărbătorit 1 an de când sunt împreună. Povestea lor în imagini
A trecut 1 an de când Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner sunt împreună, prilej pentru cei doi să-şi declare dragoste şi sentimentele frumoase pe care le au unul pentru celălalt.“Aniversarea de 1 an cu prinţesa mea. Mulţumesc, iubito, pentru că m-ai inspirit şi pentru momentele bune avute împreună. Te iubesc”, a scris Felix Baumgartner cu ocazia aniversării a unui an de când trăieşte o poveste de iubire cu Mihaela Rădulescu.


Acesta a postat şi o fotografie în care apare alături de Mihaela care are în braţe un buchet de trandafiri roşii.“A fost un an bun. E timpul să scriem şi alte capitole. Îl iubesc pe eroul meu”, a scris şi Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Facebook. “Daca cei care se iubesc ca noi se bucura, e semn ca si pentru ei e sarbatoare. Daca unii dintre voi inca n-au iubirea la care viseaza, le-o dorim din tot sufletul, caci asta e frumusetea vietii…in doi”, a continuat ea.Mihaela Radulescu şi Felix Baumgartner s-au cunoscut în luna octombrie a anului trecut, când vedeta a realizat un interviu cu paraşutistul austriac.Cei doi au o relaţie la distanţă, dar se întâlnesc ori de căte ori programul lor le permite. „Când e să ne vedem sau ni se face dor, ne întâlnim într-o țară sau alta sau pe la jumătatea distanței”, declara Mihaela .


Vedeta spunea, de asemenea, că pentru ea Felix este un model nou de bărbat şi se bucură de începutul acestei poveşti de iubire, frumos, ca orice început.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu