12 octombrie 2015

“Magicianul” Râlea, în război cu spitalul în care i-a murit fratele


Marian Râlea, cel care a făcut copilăria mai frumoasă pentru milioane de copii, nu-şi mai găseşte liniştea. La fix trei ani de la moartea actorului Andrei Râlea, ”Magicianul” a apelat la judecători şi e hotărât să-i pedepsească pe cei care ar avea legătură cu pierderea fratelui său.


O suferinţă fără margini, asta trăieşte de trei ani de zile Marian Râlea (57 de ani), care în 2012 şi-a pierdut cei mai dragi oameni, mama şi fratele. “Durerea este atât de mare încât te copleşeşte. Tot ce am moştenit ca talent este de la măicuţa mea, iar dacă fratele meu nu era actor, nu aş fi avut încredere să mă fac nici eu actor”, declara atunci Marian Râlea. Rămas singur, chinuit de tristeţe, actorul părea totuşi că a găsit puterea să meargă mai departe. L-au ajutat pasiunea pentru actorie, scena, publicul. În spatele rolurilor, a poveştilor magice, Marian Râlea era măcinat încă de o durere imensă.

Dispariţia prematură a fratelui său, actorul braşovean Andrei Râlea, care s-a stins din viaţă la 31 august 2012, din cauza unei boli necruţătoare. Iar acum, la trei ani de la moartea acestuia, ”Magicianul” le-a declarat război unor medici şi unui centru de diagnostic şi tratament oncologic din Braşov, pe mâna cărora ar fi ajuns la un moment dat şi fratele său. Râlea a înregistrat cererea la 31 august la Judecătoria Braşov, care are ca obiect ”pretenţii” şi speră ca magistraţii să dispună începerea procesului. Marian Râlea a confirmat faptul că a început lupta pentru fratele său. ”Da, este adevărat că au fost nişte probleme. Fratele meu a făcut tratament în această unitate, iar acolo s-au întâmplat nişte lucruri. Colegiul Medicilor a dat nişte sancţiuni”, a declarat “Magicianul” Râlea, pentru Click!, însă fără să precizeze ce anume vrea să obţină prin acest proces.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu