19 octombrie 2015

Lidia Buble, pe aceeasi scena cu Razvan Simion! Cei doi amorezi nu se mai ascund! Au inceput sa lucreze impreuna!

Relatia amoroasa dintre Razvan Simion si cantareata Lidia Buble evolueaza cu pasi repezi. Daca in urma cu cateva luni, cei doi amorezi isi traiau povestea de iubire “ascunsi” in spatele gastii de la “Neata cu Razvan si Dani”, in prezent ei au ajuns sa lucreze impreuna.


Asa s-a intamplat weekendul trecut, in Bucuresti, la o berarie, unde Razvan Simion a urcat peaceeasi scena cu iubita sa. Cum a fost posibil una ca asta?! Simplu! “Vinovat” se pare ca a fost Horia Brenciu. Acesta a sustinut in weekend doua concerte in "Beraria H", iar printre artistii invitati sa urce pe scena si sa cante in duet cu el s-a numarat atat Lidia Buble, cat si Razvan Simion.


Lidia Buble a inlocuit-o pe scena pe Julie Mayaya in cea de-a doua seara de concert, artista interpretand doua cover-uri dupa Laura Stoica. Aflat in sala, Razvan Simion si-a facut si el aparitia in fata microfonului alaturi de Horia Brenciu, cei doi interpretand in duet piesa "Vagabondul vietii mele".

WOWbiz.ro a dezvaluit in urma cu cateva luni relatia dintre Razvan Simion si Lidia Buble. Ulterior, prezentatorul de la "Neata cu Razvan si Dani" a recunoscut ca lucrurile scartaie in casnicia sa si a anuntat ca se separa de sotie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu