10 octombrie 2015

Ingrijitorul mormantului lui Ion Dolanescu a dat examen la scoala de canto: "Astazi a fost cea mai blestemata zi din viata mea!"

Ionut Petrescu, cel mai mare admirator al lui Ion Dolanescu, a dat examen la scoala de canto, pentru a-si urma maestrul.

Ionut Petrescu este cel mai infocat fan al lui Ion Dolanescu, mergand zilnic cu flori la mormantul acestuia. Ionut, care in prezent este shaormar, considera ca are voce pentru muzica populara, astfel ca s-a inscris la un concurs la scoala de canto. "La examen astazi, la orele 10:00, cele doua piese pe care le voi canta se intituleaza "M-am nascut langa Carpati” si "Sunt fecior din Dambovita”... O stea dupa cer a intrat in sufletul meu si s-a luminat ca raza soarelui, un inger mi-a soptit ca cu aceste piese voi trece fara probleme de comisie, D-zeu cu mila lui acum!...”, le marturisea Ionut prietenilor inainte de examen.Acesta s-a arata demoralizat dupa ce a iesit din concurs: „Dragii mei, astazi a fost cea mai blestemata zi din viata mea, mergand la examen am intalnit un om cu suflet foarte foarte rau, pe domnul profesor Mustatea, un om care nu a suferit niciodata familia Dolanescu, si eu cand am inceput sa cant piesa „M-am nascut langa Carpati” deja nu i-a mai trebuit nimic. S-a incruntat si s-a intors cu spatele, spunandu-mi „gata, ramane de discutat”. Mi-am dat seama ca ceva nu este in regula si a ramas sa iau raspunsul miercuri !... Offff ce viata !”.

sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu