31 octombrie 2015

Generația „Facebook” reacționează la dezastrul de la clubul „Colectiv”. Mobilizare în forță în această seară!


Dezastrul de aseară de la clubul „Colectiv” nu a lăsat indiferent pe nimeni, iar tinerii care obișnuiesc să își petreacă serile de weekend în oraș reacționează foarte dur și propun o campanie fără precedent.


„Unii au prieteni, alţii rude sau simple cunoştinţe care au murit, au fost rănite sau au scăpat din infernul din clubul „Colectiv”. Oricum ar fi, nu poţi rămâne indiferent la o asemenea tragedie! Cu toţii suntem revoltaţi, îngroziţi, şocaţi, ne întrebăm 'cum este posibil'... Cum este posibil să funcţioneze un asemenea ”club”? O bodegă? Pentru că lumea merge acolo! Dacă lumea nu le-ar frecventa, s-ar închide!

Haideţi ca astăzi să facem altceva decât să ieşim în club, să realizăm că putea fi orice alt club şi oricare dintre noi, Doamne fereşte! Din respect pentru cei care au murit şi pentru a lua atitudine să nu se mai întâmple aşa ceva!”, aşa începe îndemnul evenimentului creat pe Facebook de Andrei Bobeică.În seara asta postăm poze cu ce facem și hastagul #nimeniincluburi”, se mai scrie în campania inițiată pe Facebook.


Peste 20000 de persoane au răspuns deja acestei mobilizări și vor ca măcar în această seară să „protesteze” și să le arate patronilor de cluburi că viața lor este mai importantă decât profitul lor și că trebuie să se ia măsuri drastice în cluburile în care tinerilor le este pusă în fiecare seară viața în pericol.


De asemenea, tinerii fac apel la cei care pot să meargă să doneze sânge la centrele de transfuzii din capitală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu