13 octombrie 2015

FOTO ! Ce cadou i-a daruit Roxana Marinescu lui Ioana Tufaru !'' O mica atentie mai ales ca vine frigul si bebelusului o sa ii fie de folos! ''Roxana Marinescu ,sotie de doctor care nu demult a facut o declaratie uluitoare pe contul ei de socializare cu privire la nasterea fiicei Andei Calugareanu ,Ioana Tufaru.

Mai nou Roxana Marinescu a facut un gest frumos care niciunul nu cred ca l-ar face nimeni pentru Ioana Tufaru,asa ca Roxana s-a gandit sa-i ofere cadou micutului copil Ioanei Tufaru '' am facut acest gest frumos pentru bebelusul Ioanei Tufaru asa si eu i-am pregatit inca de azi dimineata un pachetel pentru el;o mica atentie mai ales ca vine frigul si bebelusului o sa ii fie de folos!Sper ca vor fi si alte persoane binevoitoare !Sunt convinsa ca Dzeu ii va da putere sa aiba grija de cel mic sa ii protejeze de tot ceea ce este rau ! '' a scris Roxana Marinescu pe FACEBOOK.

Un comentariu:

  1. "Ce cadou i-a daruit Roxana Marinescu lui Ioana Tufaru" in primul rand persoana care a scris acest articol ar trebui sa fie mult mai atenta la detalii , inainte sa publice un articol pe internet ! Te rog mult tu cel/cea care ai scris acest articol , reciteste anuntul in fiecare minut din viata ta , apoi vezi unde ai gresit , si te rog sa iti dai demisia .

    RăspundețiȘtergere