14 octombrie 2015

Florin Calinescu noul memebru la ''Romanii au Talent ''

Florin Calinescu Romanii au talent
Celebrul prezentator de televiziune revine pe micul ecran la Pro TV, la cârma unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment.Florin Călinescu intră în scenă la Pro TV, ca membru al juriului emisiunii „Romanii au talent“. El îl va înlocui pe actorul Bebe Cotimanis.

Florin Calinescu Andreea Esca

Am dat concurs şi, dintre mai mulţi concurenţi, m-am mirat şi eu că am avut această ocazie. Talentul meu principal este să vorbesc oamenilor. Mi-e dor de oamenii cărora mă adresam, mă întreabă mereu pe stradă: «Unde eşti, ce faci?»“, a spus Florin Călinescula Ştirile Pro TV.

„Nu ştiu de ce acum, există situaţii, timpi, timpuri, lucruri personale. La 20 de ani, nu aveam atâtea lucruri personale de ţinut în mână. M-am întors la o viaţă mai simplă şi am realizat că mai există timp pentru oameni. Unde altundeva? M-a chemat Merkel să prezint «Refugiaţii au talent»? Cred că mulţi români s-au lansat chiar în emisiunile mele. Pentru că aparțin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent și cred cu tărie că oamenii din această țară sunt mai dăruiți în comparație cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porțelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentați, care merită lumina reflectoarelor. Văzând și făcând!“, a mai spus fosta gazdă a show-ului „Chestiunea zilei“.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu