20 octombrie 2015

Fetița Liviei Graur (Prima Tv) e păzită de un dog de opt ori mai mare decât ea!O distrează la culme să îl plimbe, cu toate că e de vreo 8 ori mai greu decât ea” declară prezentatoarea știrilor Focus.

Livia Graur, prezentatoarea știrilor Focus de la ora 16.30, are o dulceață de fetiță, Renata, care are acum doi anișori și merge la grădiniță. Deși, începând din această toamnă, are colegi noi, cel mai bun prieten al Renatei rămâne Ronnie – dogul argentinian al familiei.Livia este fericită că fetița ei îl iubește pe Ronnie pentru că știe cât de important este pentru copii să aibă alături animale de companie.

„Eu cred că este important pentru un copil să crească alături de un animal de companie. Ronnie este un prieten bun pentru fiica mea, iar Renata este foarte încântată de atenția pe care i-o oferă. O distrează la culme să îl plimbe, cu toate că e de vreo 8 ori mai greu decât ea. Însă când Ronnie simte că Renata e cea care îl ține în lesă, își schimbă comportamentul total! Este protectiv, nu face mișcări bruște și se uită mereu să vadă dacă ea e bine, parcă o verifică!, povestește prezentatoarea Focus.

Ieșirile in parc cu Renata și Ronnie sunt în deliciu, atât pentru Livia, cât și pentru oamenii cu care se întâlnesc ”care mereu se opresc să îi admire și zâmbesc!” a mai declarat Livia Graur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu