29 octombrie 2015

EXCLUSIVITATE ! Un gorjean ofera recompensa pentru sotia lui disparuta in Bruxelles

Gorjeanul Marian Cojocaru, în vârstă de 34 de ani, oferă o recompensă de 2.000 de euro celui careîi va oferi informații reale despre locul în care ar putea fi soția sa, dispărută din Bruxelles de pe data de 5 octombrie. Femeia, în vârstă de 23 de ani, a dispărut de acasă, luând-o cu ea și pe fiica lor, de nici doi ani.
recompensa-sotie-disparuta

Marian Cojocaru a anunțat dispariția soției sale Tania și în Bruxelles și la Gorj. Cu toate acestea, deși au trecut mai bine de trei săptămâni, Marian Cojocaru nu are nicio veste despre soția și fiica sa.


Înnebunit de grijă, gorjeanul a postat un anunț pe pagina sa de socializare un anunț potrivit căruia va oferi o recompensă de 2.000 de euro persoanei care îi va da informații despre soția și fiica sa. „Au trecut trei săptămâni și eu nu știu nimic de ele. Nu am nicio veste. Nici rudele ei nu știu nimic. M-am gândit că dacă ofer recompensă, poate cineva îmi va oferi informații. Vreau doar să știu că sunt bine. Nu știu nimic de fiica mea și o iau razna”, spune Marian Cojocaru. Polițiștii gorjeni și belgieni o caută pe Tatiana Cojocaru și pe fiica sa în vârstă de nici doi ani de zile. „La recomandarea autorităților belgiene, Marian Cojocaru a depus o sesizare privind dispariția și în România. Lucrurile sunt mai grave și pentru că în cauză vorbim și despre dispariția unui minor, iar dispariția acestui minor ridică anumite semne de întrebare”, a spus Gheorghe Pecingină, avocat, pentru Știrile ProTv. Lucian Stroe, purtător de cuvânt IPJ Gorj, a declarat că se fac în continuare cercetări specifice identificării persoanelor dispărute. „Persoanele care pot da relații despre cele două dispărute sunt rugate să sune la numărul unic de urgențe 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție”.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu