28 octombrie 2015

EXCLUSIVITATE ! Fosta sotie a lui Costin Marculescu este acuzata de santaj ! A santajat un actor din Hollywood

Informaţii absolut uluitoare care o vizează pe una dintre marile vedete ale Hollywood-ului. Culmea, aceasta are o legătură directă cu România. Numele supervedetei este Ron van Clief, fostul partener de film al lui Bruce Lee.
În urmă cu 15 ani, Simina Prohor, o antrenoare de fitness, stabilită în Statele Unite ale Americii, la New York, l-a cunoscut pe Ron van Clief, în sala de fitness a lui Radu Teodorescu, românul despre care americanii spuneau cândva că este cel mai bun profesor de fitness din metropola americană. Ron venea la sală pentru a-şi menţine condiţia fizică în vreme ce Simina profesa ca antrenoare de fitness. Între cei doi a existat, de la bun început, o puternică atracţie. După o relaţie de prietenie care a durat trei ani, s-au căsătorit, iar rodul iubirii lor este un băieţel, pe nume Kai. După 11 ani de mariajSimina a decis să intenteze divorţ, după ce a descoperit ce face de fapt soţul ei. ”De un an eram separaţi. Apoi am aflat că Ron ţine legătură prin intermediul facebook-ului cu o femeie. Este vorba despre o româncă, pe care o cheama Ella Nae. Persoana în cauză a reuşit să-i sucească minţile. I-a trimis poze cu ea goală. L-a convins pe Ron să-i trimită, în repetate rânduri, diferite sume de bani. Urma să o aducă aici, în Hawaii, unde locuim noi. Am înţeles că ar colabora cu Federaţia de King Boxing, ea promiţîndu-i că-l va invita în România pentru a susţine nişte lecţii. Pot să vă mai spun că sumele trimise au fost între 3.300 şi 2.200 de dolari, dar şi alte mai mici.. El mi-a recunoscut această poveste, iar acum acea persoană nu îi mai răspunde. Din câte am înţeles, Ron a ajutat-o şi pe mama acestei femei, trimiţându-i 600 de dolari pentru rezolvarea unor probleme medicale”, a explicat Simina van Clief .

Romanca care ar fi profitat de Ron van Clief este fosta soţie a lui a lui Costin Mărculescu. Femeie lucrează ca antrenoare de fitness la un Gym din Bucureşti, iar în scurta relaţie de căsnicie pe care a avut-o cu Cosmin Mărculescu a ţinut capul de afiş al presei mondene de la noi, ca urmare a scandalurilor dintre ea şi cunoscutul actor. Ron van Clief doreste cu orice pret sa isi recupereze banii de la cea care i-a trimis banii respectivi pentru favoruri sexuale.
FOTO :spynews.ro

Cine este Ron van Clief?

De-a lungul timpului Ron van Clief a filmat alături de cunoscutul Bruce Lee, fiind distribuit într-un film al cărui nume, The Black Dragon, a fost insipirat chiar din nporecla lui. Ron van Clief a fost considerat unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Bruce Lee. În plan sportiv este considerat unul dintre cei mai valoroşi practicanţi de arte marţiale la nivel mondial. A participat la peste 1000 de turnee de profil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu