6 octombrie 2015

EXCLUSIV ! Un fost concurent de la X Factor a luat o decizie drastica in viata lui ! '' M-am pocait ''


Concurentul de la X Factor, care a impresionat până la lacrimi cu povestea lui de viață, dar și cu vocea minunată, și-a găsit familie. Sătmăreanul Rafaelo Varga a fost adoptat de o familie cu suflet din București.

Rafaelo impreuna cu Delia

Rafaelo Varga a fost cunoscut de o țară întreagă după ce a participat la X Factor, concursul care avea să-i schimbe viața. Deși nu a ajuns în finală, faptul că a apărut de mai multe ori la televizor, i-a schimbat viața tânărului talentat.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,cantaretul a vorbit despre decizia care a luat-o cat de curand '' Am luat aceasta decizie pentru a fi mai aproape de Isus si sa aleg aceasta cale mai frumoasa sa cant si sa fredonez melodii cu Dumnezeu pentru ca imi da puterea de a fi mai bun cu toata lumea si sa fiu un om cu suflet mare asa cum eram si atunci dar am vrut sa ii fiu doar lui,pot sa va spun ca m-am pocait cu adevarat si sunt fericit   '' a declarat Rafaelo Varga pentru site-ul Gazeta Mondena.
Rafaelo Varga a si facut o piesa care in care se intituleaza ''Domnul-Steagul meu ''care nu de curand artistul a si facut mii de vizualizari la aceasta piesa .

VIDEO :


(Marius Baldovin)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu