31 octombrie 2015

EXCLUSIV ! Un concurent de la X Factor, rănit în explozia din clubul Colectiv ! ''Doamne ce am putut sa vad si sa aud,prin iad a fost ''


Un concurent de la X Factor, rănit în explozia din clubul Colectiv! Mama acestuia e în lacrimi 534
Alex Plîngu, unul dintre concurenții de la X Factor, se numără printre victimele incendiului de vineri seară, din clubul Colectiv, din București.

Mama tânărului este disperată și a povestit, printre lacrimi, că îl caută la toate spitale, după ce nu a reușit să îl contacteze pe telefonul mobil.


Femeia spune că se uita la X Factor, în momentul în care a auzit de tragedie. ”Cântă într-o trupă. Vineri seară ne uitam la emisiune, că urma să apară”, a mărturisit femeia, care și-a continuat periplul pe la unitățile spitalicești, pentru a-și găsi fiul despre care știe că este rănit.

Numărul persoanelor decedate în incendiul produs vineri seară în Clubul Colectiv a ajuns la 27, în timp ce răniţi sunt aproape 180.

Contactat de site-ul gazetamondena.ro ! Tanarul Alex ne-a declarat prin urmare cele intamplate la club : ''Sunt mai bine,sper sa nu imi afecteze ranile unde am fost ars,doamne ce am putut sa vad si sa aud,prin iad a fost ''a declarat Alex pentru Gazeta Mondena.


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu