9 octombrie 2015

EXCLUSIV: Scandal monstru in showbiz ! Un cantaret de la noi il acuza pe Costin Marculescu !'' M-a tepuit / Nu mi-a dat bani de la spectacole ''


Scandal monstru in lumea mondena ! cantaretul de muzica usoara Jess il acuza pe actorul Costin Marculescu dupa ce acesta i-a promis marea cu sare ca o sa il ajute si o sa ii dea plata asa cum sau convenit amandoi.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,cantaretul Jess vorbeste despre scandalul in care a fost implicat cu Costin Marculescu '' Acum 5 ani Costin Marculescu avea caravana in care colabora cu multi artisti,pe vremea aia era solicitat cu caravana in care el o impresaria ,insa eu pe vremea aceea eu eram manechin, aveam contract cu Costin Marculescu si in fiecare luna primeam o suma de la el dar se pare ca de cateva luni m-a tepuit cu bani nu am putut sa fac nimic pentru ca nimeni nu ma baga in seama ca nu eram cunoscut in lumea mondena,am preferat sa vorbesc acum despre povestea in care Costin m-a tepuit de suma de 4.000 euro ,am de gand sa il dau in judecata pentru ca am si dovezii va arat diplomele in care am fost manechin la el ''a declarat suparat cantaretul de muzica usoara Jess.

După opt ani de ghinioane, ce l-au dus în faliment şi situaţii suicidale, încrezător, Costin Mărculescu se reîntoarce în meseria ce i-a adus cele mai multe satisfacţii dar şi o groaznică prăpădire financiară-şcoala de manechine şi fotomodele ce-i poartă numele.În speranţa că va descoperi alte vedere precum Adela Popescu, Roxana Ionescu, Andreea Spătaru, Marculescu organizează o preselecţie la Braşov, duminică, 19 ianuarie (Sala Patria, ora 15.00) pentru recrutarea de potenţiale fotomodele dar şi pentru proria şcoală de dans sportiv.

”Nu-mi doresc decât să muncesc, o iau de la capăt şi ştiu că voi reuşi din nou. Până în 2005 am avut aproape 25.000 de absolvenţi din toată ţara”, mărturiseşte mondenul Costin Mărculescu (45 ani).


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu