8 octombrie 2015

EXCLUSIV ! Primarul de unde sunt cei trei indivizii care au torturat un caine ii avertizeza ! ''Avem nevoie de cetateni care sa nu ne faca de rusine comunitatea ''

Indivizii care au taiat coada cainelui cu un topor

Imagini greu de suportat, in care niste derbedei din Braila au schilodit o catelusa de patru luni, au revoltat o tara intreaga. Fara pic de mila si in rasetele celorlati, unul dintre indivizi ii taie animalului coada, cu toporul.Scandalizati, reprezentantii mai multor asociatii pentru protectia animalelor, dar si simpli cetateni, au depus zeci de plangeri la politie, iar anchetatorii au reusit sa-i identifice pe suspecti, care acum sunt cercetati penal. De asemenea, aproape 18 mii de oameni au semnat o petitie online, in care cer pedepsirea indivizilor.
Indivizii care au taiat coada cainelui cu un topor
Scenele violente au fost postate cu mandrie indivizi. Printre ei, este chiar proprietarul catelusei, care nu are mila de ea. Bietul animal este schilodit cu un topor, in timp ce stapinul ii tine coada. Si toti se distreaza teribil, desi animalul este la un pas de moarte.
Indivizii care au taiat coada cainelui cu un topor
La nici o zi dupa ce imaginile au revoltat o tara intreaga si au starnit reactii si in randul romanilor aflati peste hotare, indivizii au sters imaginile de pe Facebook.
catel torturat
Doi dintre ei, stapanul catelusei, Daniel Dima, si cel care a dat cu toporul, Adrian Bunea, au fost chemati la audieri.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro  primarul din localitatea Tataru din judetul Braila unde cei trei indivizii care au torturat un biet animalut, vorbeste pentru prima data de la incidentul facut de cetatenii din comuna '' Avem nevoie de cetateni care sa nu ne faca de rusine comunitatea,pedeapsa este pedepsa si vom face demersurile si noi ca acesti indivizi sa plateasca scump pentru joaca lor chiar rog organele competente sa ii lege definitiv desi nu e prima sactionare care am auzit despre ei ''a declarat Marian Bocanel primarul din localitatea Tataru din judetul Braila pentru Gazeta Mondena.


(Ana Maria Nedelcu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu