8 octombrie 2015

EXCLUSIV ! Paula Iacob va fi inmormantata astazi ! Vezi ce reactie a avut fiica avocatei cand a auzit ca maine o va ingropa - FOTO

Avocata Paula Iacob a încetat din viaţă, marți, la vârsta de 83 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.Paula Iacob a murit marți, în locuinţa ei din Băneasa. Avocata avea 83 de ani și fusese internată în spital în ultimele două luni. Avocata a suferit două intervenții chirurgicale în urma unei fracturi de șold, în luna august, iar în septembrie a suferit un accident vascular cerebral.

În urma acestuia, avocata Paula Iacob nu a mai putut să vorbească și se fusese internată în stare gravă, la Spitalul Bagdasar. De curând, ea a fost trimisă acasă, unde a şi încetat din viaţă marţi seara (6 octombrie).Avocata a mai fost internată și la finalul anului 2014, după ce a căzut pe stradă și a suferit răni grave.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro, in PREMIERA ,fiica avocatei a vorbit cu sufletul neincetat despre moartea mamei ei ''Cand ma gandesc ca astazi va fi ziua in care o voi ingropa pe mama mea o sa ma doara sufletul ,credeti-ma si va spun cu toata inima pentru mine mama a fost  painea lui Dumnezeu nu am avut niciodata conflict cu ea,nu pot sa cred ca mama mea a murit ''a declarat fiica avocatei Paula Iacob pentru Gazeta Mondena.

(Ramona Grecu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu