31 octombrie 2015

EXCLUSIV! LUCRA LA NEGRU PENTRU 100 DE LEI PE SEARĂ! Mărturisirile îngrozitoare ale surorii uneia dintre victimeSora uneia dintre victimele din incendiul de aseară vorbeşte! Sora ei, femeie de serviciu şi mamă a cinci copii acum orfani, a murit în timp ce lucra la negru.


Sora Mariei Ion, o victimă în vârstă de 38 de ani ce s-a stins din viaţă aseară în urma incendiului care a izbucnit în Club Colectiv, a făcut mărturisiri despre cum funcţina aşa zisa angajare în cadrul clubului. Îndurerată, femeia a povestit că sora ei s-a dus la muncă în locul unei alte colege căreia îi era rău în acea seară. Femeia era mamă a cinci copii şi muncea pentru un milion de lei pe noapte.

"Nu a lucrat cu carte de muncă şi vrem despăgubiri de la patron şi de la stat. Are cinci copii orfani, un tată cu handicap, mama noastră este decedată, ea este decedată... Aseară nu era tura ei. Oamenii chemau fete pentru a lucra două-trei ore şi li se dădea cât se putea. Din câte am înţeles toată lumea lucra la negru. Ultima dată am vorbit acum trei zile şi a venit să îi dau ceva de mâncare, că n-avea ce să dea la copii. Cei mai mici copii au 12 ani, sunt doi gemeni", a declarat sora îndurerată a unei victime.Un club din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, 17 persoane decedate au rămas neidentificate. În plus, în spitale sunt tineri răniţi grav a căror identitate nu a fost însă stabilită. Trupurile neînsufleţite au fost transportate deja la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti. Parchetul Tribunalului Bucureşti anchetează cauzele incendiului, urmând să facă cercetări pentru ucidere din culpă şi apoi să stabilească cine ar fi vinovaţii pentru această tragedie.
Ultimul bilanţ al incendiului Club Colectiv arată că 27 de persoane sunt decedate şi alte 184 de persoane sunt internate la acest moment la spitalele din Capitală.

Potrivit supravieţuitorilor incendiul a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe unul dintre stâlp de susţinere al clădirii aprinzându-se, ulterior focul cuprinzând tavanul. Apoi, bucaţi din plafon s-au desprins şi au căzut peste oameni. Cuprinse de panică, persoanele din club s-au îmbulzit spre iesire. În busculadă, mai mulţi tineri au murit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu