5 octombrie 2015

EXCLUSIV ! Leo de la Strehaia a intretinut relatii sexuale cu Anna Lesko ''I-am dat 50.000 euro pe noapte ''

leo
Leo de la Strehaia a reusit sa isi supere rau familia pentru ca si-a lasat nevasta pentru alte bombe sexy din lumea mondena, care se pare ca ar fi vrut doar banii lui.

Acum Leo de la Strehaia a vorbit ieri seara intr-o emisiune nocturna despre o relatie amoroasa mai veche,acesta nu s-a putut abtine si i-a spus numele melodiei in care diva de la noi ar fi avut o relatie amoroasa cu ea.


Ei bine noi va spunem cine ar fi vedeta TV care Leo de la Strehaia ar fi avut o noapte furtunoasa cu ea.Anna Lesko este caci despre ea a fost acuzata de Leo de la Strehaia ca ar fi intretinut raporturi sexuale cu ea '' I-am oferit intr-o noapte 50.000 euro nu am probe dar stiu verisori ei si prietenii care ne vedeau impreuna ''a spus Leo de la Strehaia.


Leo de la Strehaia se afla in plin scandal cu Anca de la StrehaiaSatula de toate problemele provocate de Leo, Anca de la Strehaia s-a retras si a plecat acasa al familie, in speranta ca va putea trece peste acest episod neplacut din viata ei.Anca de la Strehaia a facut declaratii cutremuratoare in urma cu putin timp. Femeia a recunoscut ca a incercat sa se sinucida.

(Ana Maria Nedelcu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu